FAQ

Veelgestelde vragen aan het The Business Golfer team

1. Hoe kan ik met mijn bedrijf lid worden?
Om lid te worden zijn er slechts een aantal stappen te doen. Allereerst vult u uw gegevens in nadat u op de 'word lid' knop heeft gedrukt. U geeft ons uw NAW gegevens en u geeft aan in welk pakket u geïnteresseerd bent. Met deze gegevens stellen wij een offerte (in de vorm van een overeenkomst) op, die u kunt ondertekenen als u akkoord bent. Zodra wij dit ontvangen hebben krijgt u van ons de factuur. Na het betalen van de factuur, start uw abonnement en kunt u gebruik maken van alle benefits. Ondertussen sturen wij u de bedrijfspasjes toe waarmee u zich kunt identificeren bij de golfbaan en richten wij een bedrijfsaccount in voor u op onze website.
2. Kan ik ook bij de golfbaan zelf boeken of moet dit altijd via The Business Golfer ?
U dient alle starttijden te boeken via The Business Golfer website. Hierin kunt u tot 24 uur voor aanvang van de starttijd de reservering annuleren. Hierna kan dit helaas niet meer en worden de greenfees afgeschreven van uw bedrijfsaccount. Mocht u vragen hebben over uw reservering, dan kunt u die stellen bij het kopje 'contact' of bellen met telefoonnummer 035 - 201 88 33
3. Zijn er kledingvoorschriften bij de aangesloten golfbanen ?
Bij de meeste golfbanen zijn er zowel kledingvoorschriften als ook een paar lokale regels. We hebben per golfbaan de regels beschreven zodat u goed op de hoogte bent wanneer u boekt. In het algemeen gaan de kledingvoorschriften echter niet verder dan een net en verzorgd voorkomen (bv. pantalon/ golfbroek met polo en golfschoenen).
4. Kan ik nog greenfees bijkopen als mijn tegoed op is?
Ja, dat is mogelijk. U boekt de baan zoals altijd en de kosten voor deze ronde golf spelen worden direct naar u gefactureerd, u hoeft dus niet bij de golfbaan te betalen.
5. Kan ik greenfees opsparen?
Het is niet mogelijk om greenfees uit andere maanden om te wisselen met de maand waar u een tekort heeft. Zodra de maand voorbij is en u heeft de beschikbare greenfees niet gebruikt, dan vervallen deze.
6. Kan ik onbeperkt golfen bij één en dezelfde aangesloten golfbaan?
Bij iedere aangesloten golfbaan kunt u als individueel persoon maximaal 4x per jaar spelen. Het is niet mogelijk om onbeperkt te golfen bij dezelfde golfbaan.